Защо използвам социалните мрежи и медии

1. Следене на новините – Всекидневно се случват толкова неща, че е невъзможно да следиш всичко. Затова следя главно няколко типа теми, които ме интересуват, а за да бъде това възможно след няколко избрани хора, които споделят такива новино. Това може да стане в Twitter, където всеки може да направи канал от избрани хора и да следи само тях или пък в Facebook. Друго място за следене на новините е Svejo.net, където всеки един потребител гласува за определени новини и най-популярните се изкарват на първа страница.

2. Използвам ги при работата ми – за вдъхновение и критика. Има толкова много блогъри и потребители на форуми, които пишат интересно и просто ми е забавно да ги чета. Освен това съм член на един форум както и поддържаме една група в Google Wave от 30 човека, които си помагаме в работата като критикуваме проектите на други писатели.

3. Благодарение на най-голямата социална мрежа Facebook имам възможността да остана в течение с доста приятели, които са в други градове или държави. Освен това съм се запознал с няколко доста интересни личности там.

4. Слушане на музика – Да, основният ми плейър е Youtube, където лесно и за секунди мога да намеря всякаква музика барабар с клипа на музиката. Също така има и доста лайв парчета, което също е добре. А и наскоро минаха на HTML5, че ми беше писнало от гадния Flash. Също така там гледам различни забавни клипове, микро сериали и т.н.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *