Как да поканим Коледните празници у дома

Защо не направите дома си "приказна къщичка", подобна на тази от детските ви мечти. Много свещи, независимо какви- вертикални, изящни, кристални, тумбести или глинени Коледни фенери, важното е да преповдигат настроенито ви, когато са запалени.

Окачете на входната си врата празничен венец или друга Коледна украса, така ще допринесете за доброто настроение на всеки ваш гост. Ще повишите настроението и на съседите ви, което при всяко положение е плюс за взаимоотношенията с Вашия домоуправител.

Коледната елха също е много важен елемен, нали точно под нея се слагат подаръците. Те са проводник на нашето отношение към хората, на които ги даряваме

А защо и да не вложим специално послание към всеки един подарък и на Коледа да превърнем дома си в своеобразен "Остров на съкровищата". Ако ще е така, не трябва да се лишаваме от сладките Коледни изкушения. Направете ги така, че да радват всички, които обичате.

Празничното вълшебство можете да претворите и с помощта на нестандартен избор за празнуване. Сега е момента да се отдалечите максимално от ежедните си делови роли. Изберете свой нов образ.

Може да си направите костюми, да се превъплатите в някой друг… Един импровизиран или специално подготвен маскен бал ще ви даде невероятна свобода.

С помощта на фотоапарата или камерата пък ще съхраним всеки нестандартен, мил, смешен или красив момент. Когато празниците отминат, емоциите ще останат с нас, благодарение на запечатаните образи. Това ще е една нова празнична история.

История, която ще ни помогне как трябва да живеем в действителност. С благодарност към постигнатото, с топлина и близост в настоящето, с радост и трепет, отправени към бъдещето.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *