Планиране на сватбения ден: Видеозаснемане

За да запазите магията от сватбения ден непременно направете така че да имате видео запис от него. Това видео със сигурност ще се превърне в едно от най-ценните неща за вас.

Сватбена фотография и видеозаснемане

Снимките са важни също, но за разлика от тях при видеозаснемането се запечатва емоционалното преживяване със звук и движение. Едно такова видео е проект, който изисква определена подготовка и от ваша страна и не приключва с наемането на фотограф.

След като бъде определена датата на церемонията и всичко е запазено, започнете да търсите сватбен фотограф. Попитайте близки, които биха могли да ви препоръчат някой. Сватбените събития са чудесно място да се запознаете с подходящия за вас. Съберете брошури и визитки.

Запазете фотограф няколко месеца преди сватбата. Поискайте от него да разгледате различни снимки и видеа от други сватби, по които е работил. Наемете човек, който разбира от видеозаснемане и има опит в него.

Изберете стилът, качеството, специалните ефекти, музиката, които искате за вашето сватбено видео. Повечето фотографи предлагат различни пакети от услуги, които да отговарят на всеки бюджет. Когато поискате комбинирано сватбена фотография и видеозаснемане, цените са по-ниски.

След като сте избрали и наели фотограф направете списък на задължителните снимки - булката с шаферките, с двамата родители, с майката, с бащата и т.н. Същото се отнася и за важните моменти, които искате да присъстват на видеото и сценария като цяло.

Направете списък и го обсъдете заедно с професионалния си фотограф. Дайте списъка на фотографа и неговия асистент. Запазете копие и за себе си.

Планирайте внимателно всяка стъпка, правете списъци и няма да пропуснете важните мигове, а резултата ще си заслужава: ще притежавате качествено видео от сватбения си ден.

Наемете професионалисти по видеозаснемане и сватбена фотография, заедно с които да запечатате едно цветно и незабравимо преживяване. Помнете не винаги скъпите услуги са най-добрите.

социално споделяне

2 thoughts on “Планиране на сватбения ден: Видеозаснемане”

  1. Хъбави съвети за бъдещите младоженци :) Дано повече хода да видят тази статия!

  2. „Хъбави“-да се чете Хубави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *