LG Renoir – какво можете да направите с 8 мегапиксела камера

Ако искате качествени снимки и професионално видеозаснемане, непременно трябва да разгледате какво може 8 мегапикселовата камера.

lg-renoir

Ето и допълнителните характеристики, с които камерата на RENOIR се отличава:

Проследяване на лица - автоматично проследяване и фокусиране на лица ви позволява да направите ясни снимки, спонтанно и бързо.

Разпознаване на мигане - RENOIR разпознава кога обекта на вашата снимка е мигнал и автоматично НЕ запазва снимката като така ви спестява място и ви спестява работата по селектиране на добрите снимки.

Разпознаване на усмивки - една нова и изключително атрактивна характеристика, която позволява на телефонът ви да засече кога обектът, който снимате се усмихва и така автоматично запазва най-добрите моменти.

Geo-Tagging - тази функция внася ред във вашите снимки. С помощща на вградения в телефона GPS могат да се локализира точното местоположение, на което сте снимали. Така можете да търсите снимки като зададете конкретна локация.

Backlight Compensation - е функция, която ви позволява да направите ясна снимка дори срещу светлината, като автоматично коригира контраста на снимката.

Touch shot - ви позволява да фокусирате различни обекти. Смяната на фокуса и заснемането стават с докосване на дадена точка от широкият 3 инчов дисплей на телефона.

ISO1600 - ви позволява да правите качествени снимки, дори когато светлината е значително по-малко.

Снимки без "червени очи" - това е функция, която повечето познават от фотоапаратите, и която сега е интегрирана в новиат LG RENOIR. Заедно със Xenon светкавицата ви позволяват да правите изключително ясни портрети и вечер.

Beauty shot - е интересна и иновативна функция, която автоматично изчиства малките несъвърщенства от заснетите лица, като така се грижи снимките да са винаги чисти и ясни без употребата на допълнителен софтуер.

Art shot - функцията ви позволява да развихрите своето въображение и да проявите креативност при заснемането на истински щедьоври и да експериментирате с ефектите като снимате в черно-бяло или добавате "топли" и "студени" елементи към вашата снимка.

Разбира се това далеч не е всичко което се крие в RENOIR.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *