Магазини Кауфланд – История

Верига магазини „Кауфланд” е основаната в далечната 1930 в Германия. Едноименните немски хипермаркети се разрастват в цяла Европа и печелят симпатиите на милиони клиенти. Общата бройка на хипермаркитете е хиляда като филиали днес съществуват в Германия, Чехия, Полша, Словакия, България, Румъния и Хърватия.

Пазаруване в Кауфланд

У нас Кауфланд е известен с девиза си „Хубаво и Евтино” като всяка седмица клиентите могат да се насладят на различни промоции, които може да видите в специално предвидения за това безплатен вестник издаван всяка събота и разпространяван безплатно.

В актуалния каталог на Кауфланд ще откриете всички стоки на промоция. В него са описани намаленията и вида на продукта, на който е публикувана и снимка. В каталога ще намерите и други интересни материали като например свежи рецепти, кулинарни новини, диети и дори кръстословица.

Работното време на хипермаркети Кауфланд от Понеделник до Събота е от 07:00 ч. до 22:00 ч. а в Неделя от 08:00 до 21:00. Интересното е, че понякога магазина предлага атрактивни намаления на кулинарни изкушения в края на работния ден.

Един от най-известните магазини Кауфланд дава хляб в ръцете на мнозина европейци като осигурява нужните им работни места. Вие може да работите за веригата на административна длъжност или като касиер, продавач на щанд, хигиенист и така нататък.

Продуктовата гама предложена в хипермаркетите е голяма като част от нея може да видите като изтеглите безплатен каталог от Кауфланд. Освен хранителни стоки, вие ще може да закупите вещи за бита и за еднократна употреба на най-ниски цени. Освен това ще ви бъде предложена техника, посуда, книги и списание и различни вещи за дома и вилата.

Веднъж посетили Кауфланд вие ще останете негови верни клиенти и ще се завърнете отново за да напълните количката. Вижте още пикантни подробности за магазина като посетите официалния му сайт в Интернет. Желаем ви весело и безгрижно пазаруване и много щастие в семейството.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *