5 съвета за декориране с репродукции на картини

Ако искате да декорирате помещенията във вашия дом и офис с актуални репродукции на картини, то ние ще ви дадем 5 полезни съвета за това как да постъпите при избора на изображение, да намерите правилното място за творбата и да създадете една впечатляваща визия, която да радва както вас, така и всички околни.

Репродукции на картини

В наши дни можете да избирате между хиляди репродукции на известни картини, които да сложите в помещенията си. Всичко, което трябва да направите е да посетите адреса www.1001kartini.com и да прегледате актуалните оферти.

Предлагаме ви 5 свежи съвета за това къде и как да сложите картините, така че да получите пълно удовлетворение:

1 – Подберете видимо място за картината, то може да бъде над канапето, камината, телевизора или в друга празна част по стените на основните ви помещения.

2 – За по-големите стаи тип ала холове и трапезарии избирайте по-голям размер репродукции, които да запълнят празната стена. Съчетайте изображението с цвета на мебелировката и вида на конкретната стая. Така например в слънчевите помещения е добре да сложите картина със свежи цветя, която да придаде още повече живот на вашия дом или офис.

3 – Правете внимателен подбор на изобразителното изкуство вкъщи. Еротичните снимки с голи тела не са особено подходящи при наличието на малки деца.

4 – Променяйте репродукциите според актуалния сезон. За по-малки от двеста лева може да купите творби за пролетта, лятото, есента и зимата.

5 – Не купувайте евтини копия, а заложете на качеството като посетите сайта 1001kartini.com, който представяме днес.

Ако се вслушате в съветите ни то със сигурност можете да разчитате на една чудесна декорация на различните стаи в апартамента, вилата или работата. Посетете горе представеният уеб сайт и се насладете на богатия каталог с репродукции на картини.

Полагайки грижа за визията на дома ви ще се чувствате по-добре и ще получите максимална доза самочувствие. Желаем ви много здраве и щастливо бъдеще.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *