Декориране в романтичен стил

В много от нас се намира скрита романтична душа. Това дава отпечатък върху декорирането на дома ни. Никак не е лошо да се доверите на чувствата си и да декорирате специална стая в романтична стил. Ето нашите идеи за вашата любима стая:

1. Цветове

Обърнете внимание на цветовете в стаята. За романтични цветове можем да определим розово, лилаво, люляково, небесно синьо, морско синьо и други. Нюансите на цветовете определят романтиката. Изберете ги по-светли, за да не превърнете стаята си в свежа и енергична, вместо във вълшебна и романтична.

2. Завеси

Завесите и покривките са навсякъде. Върху леглата може да сложите и малки възглавнички. Завесите на прозорците също трябва да подхождат на цветовете в стаята. Те трябва да са тънки. Може да поставите и около леглото си, така усещането за романтика ще е около вас, дори когато спите.

3. Художествена нотка

В стаята на романтика можем да видим свещи, цветя, картини, пана. Поставете всичко, което ви се струва подходящо. Свещите подберете също по цвят, но обърнете внимание и на аромата им. В магазините се продават такива, които са по-нежни и леки. Точно те ще ви свършат работа. Цветята в стаята могат да бъдат сухи или живи. Отново се доверете на предпочитанията си.

Картините в стаята на романтика са по-различни от тези в кухнята или всекидневната. Изберете картина или пано, на което има пеперуди или влюбена двойка. Може да сложите пейзаж. Картините с пейзажи ще ви помогнат да се пренесете на друго вълшебно място и да съживите спящото си въображение. Ще намерите най-красивите природни пейзажи и декорация за стена в 1001kartini.

4. Осветление

Добре е осветлението да бъде слабо, но това не означава, че ще стоите на тъмно. Включете различни видове осветление и използвайте това, което подхожда най-много на чувствата ви в момента.

Вмъквайки тези подробности в стаята в романтичен стил, ще се разчувствате и размечтаете. Дайте воля на усещанията си. Отключете положителната си енергия.

бутони за социални мрежи