Разрастване на магазини Карфур България

Два магазина от група Carrefour бяха отворени в София като останалите са разпределени в градовете Варна, Бургас, Русе и Пловдив. Разбира се, амбициите на френската търговска верига имат планове за разрастване и то се очаква да стане факт в най-скоро време.

Карфур

За разлика от много други познати хипермаркети Карфур все още има само няколко филиала. Това не е повод за притеснение както и уверяват от самата верига. Скоро можем да очакваме нови обекти в различни Софийски квартали както и в други градове от страната.

Това, с което Карфур привлича клиентите е обучен персонал, перфектна хигиена, качествени продукти и великолепни промоции, които можете да разгледате в безплатната брошура на магазина, която се предлага и онлайн.

Актуалните игри с големи награди, отстъпките на особено търсени битови стоки и хранителни продукти извисяват Карфур в очите на потребителите. Много българи очакват появата на хипермаркета и в техния град най-малкото, защото по мрежата се наблюдават куп положителни отзиви за него.

Примамливите цени на стоките може да видите в ежемесечния каталог на Карфур. Там са предложени всички артикули със съответните намаления, фотоси и подробна информация относно качеството. На клиентите се дава право и на абонамент за новоиздадените каталози на търговската група.

Прогнозите са, че до няколко години Карфур ще става все по-популярен и ще радва хората с атрактивните си подходи и богат продуктов асортимент. Имайки се предвид факта, че веригата е номер едно в Европа не се учудваме, че нейното разпространение у нас ще се развие доста бързо.

Поглеждайки към конкуренцията на френската група Карфур смятаме, че тя има шанс да пробие у нас както вече и го прави. Какво да очакваме от хипермаркетите със запазена марка и как ще се представи тя в родината ни е въпрос на малко време, което с радост ще изчакаме.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *