От какви обувки се нуждае всеки мъж

Едно от най-първите неща, на които всеки един човек насочва своето внимание, когато съзерцава някого за пръв път, са именно обувките. Ако една жена й допаднат обувките на мъжа, ще речем, че й допада и самия мъж. За това, драги мъже, залагайте на най-сигурното. А именно  – на всяка цена е нужно да се сдобиете с поне един чифт от кожените мъжки обувки.

Без съмнение повечето от вас си мислят, че тези обувки са за някакви специални поводи, но това съвсем не е така. А пък други може да си мислят, че те не са в техния стил и че харесват по-спортните модели. Но това пак е грешно становище. Увещаваме ви на 100%, че ако си купите едни черни, лустрирани и заострени обувки, няма да съжалявате за което. Такъв модел ще можете да комбинирате с дънки и черно кожено яке например. Така външността ви ще придобие един изключително привлекателен външен вид за нежния пол. Всяка жена ще ви забелязвам и ще се пленява от вида ви и най-вече от този бляскав черен цвят на изящните ви обувки.

Но барем има и други модели кожени обувки, тъй че не е нужно те да са лачени. Друг модел, който пак  много красив и изящен са така наречени мъжки обувки окфорд. Тези обувки притежават ниска предна част и връзки. Подметката им пък не е гумена. Съществуват модели, които са измайсторени и от кожа, и от велур, а също и от други материали. Притежават идеално изчистен вид, без излишни детайли, а пък цветовете им са най-вече кафяви и черни. Удачни са за официални поводи и перфектно се комбинират със панталон и сако.

Ами може и да не сте особени фенове на мокасини, но към днешната дата тези обувки имат доста по-добър вид от предишните години. Най-новите модели са много удачни за летния сезон и идващия след него есенен сезон. Те могат да се носят с различни дънки през ежедневието, което не се отнася много за тези от тип окфорд.

бутон за сайт