Крион – Ветровете на Промяната

"Приветствам ви, скъпи мои, АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба.

Любовта, тя е съзнанието, което тепърва се разгръща пред вас, мили деца на светлината, но колко време ще отнеме на онези, които носят кодовете за това какво е Любовта, да си сомнят кои са? Това е важно, защото, спомнят ли си, тогава изворът ще потече и без да спира ще се лее, и ще напива, и ще изпълва онези, които търсят Любовта, защото само така животът продължава.

Любовта, тя е силата, която извира от сърцата на онези, които, осъзнали същината на живата енергия, търсят и намират себе си отново и отново, за да познаят едната истина, която е и Бог. Истината за това, че човешкото сърце е дарено с проникновената, съзидателна сила, която изцелява онова, което не е светлина, за да създаде онова, което изпълва нощта.

Любовта, една е тя Любов, и съкровена е! И онези, които си я спомнят, ще бъдат благословени много отвъд дните си на тази планета Земя. Мили деца на светлината, обединете се, спомнете си, за да можете да продължите онова, което толкова отдавна започнахте - заедно.

Светлината на планетата се събужда, както никога досега, без значение колко тъмна изглежда нощта. И розата изгрява в сърцата на онези, които се подготвят за Новата Земя. Новата Планетарна Решетка се изгражда чрез онези, които си спомниха Любовта и смирението, и силата в смирението, защото там сърцата намериха единството, което всъщност е и свободата, и Бога, и Цялото.

Мили деца, спомнете си онова начало, което ще свърже планетите и галактическите пространства по онзи специфичен и цялостен начин, който бе начертан от съществата от бъдещето. Онези от вас, които са част от този план, ще си спомнят и ще начертаят картата, която ще посочи пътя на онези, които търсят пътя в нощта.

Във вас е и сила, и светлина, и осъзнатост. И само там, в самото начало, в самото Цяло, ще откриете онова, което дирите, защото то бе закриляно и скрито дълбоко в ДНК до тези времена само за да бъде намерено от призваните, от позналите Любовта.

Ние оставаме в това пространство, което ще ви покаже как да поемете следващата крачка в своя следващ момент на съществуване, където Цялото ще си спомни чрез вас накъде да обърне Ветровете на Промяната.

Взехте ли решение? О, да, и точно затова най-доброто в историята на човечеството предстои ...

И това е точно така."

Крион

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *