Бутон за споделяне в социални мрежи – SpodeliMe

Бутони за споделянеПолзите от ползването на бутони за споделяне в социални мрежи са наистина много. В тази публикация ще се опитам да опиша най-важните от тях:

1. Чрез споделянето в социални мрежи, Вашият сайт ще придобие повече популярност и ще се радва на по-голям брой таргетирани посетители.

2. Повечето български социални мрежи раздават реални връзки, които нямат nofollow атрибут. Поради тази причина, добавената от Вас статия ще се класира много добре в търсещите машини.

3. Тенденцията е социалните мрежи да заемат все по-голяма роля в разпределянето на интернет трафика. Това вече от години се случва и ще продължава да се случва.

В Интернет има хиляди безплатни бутони за споделяне в социални мрежи, но те са насочени към англоезични сайтове и за сайтове на български език няма да вършат особена работа.

В България има само един качествен бутон за споделяне в социални мрежи, който не отстъпва по нищо на чуждите бутони. Бутонът е дело на Васил Тошков и се казва "Сподели Ме". Бутонът е достъпен на адрес SpodeliMe.com.

Бутонът е максимално опростен и лесен за употреба, както от администратори на сайтове, така и от обикновените потребители. Инсталира се лесно, кодът е малък и стандартизиран.

В бутона са добавени предимно качествените български социални мрежи, които раздават реални връзки. Подредени са по популярност, като за всеки потребител се подреждат спрямо тези, които използва най-често.

бутон за споделяне

1 thoughts on “Бутон за споделяне в социални мрежи – SpodeliMe”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *