Верижни багери модел ZX330LC-3

Все повече фирми занимаващи се със строителство инвестират финансови средства в закупуването на нови и по-добри машини с цел да повдигнат производителността на работата си. Днес ви представяме японския багер модел ZX330LC-3, който ще ви предложи безспорно качество на приемлива цена.

Zaxis 330LC-3

Произведен през 2012 година верижният багер Zaxis 330LC-3 е едно чудесно решение за истинските строителни предприемачи. Ходовата част е представена от шестстотин милиметрови вериги, а двигателя е „Isuzu AH-6HK1Х” с мощност 202 kW и 271 к.с.

Кабината е стандартна и съчетава таван от стъкло, ламинирано стъклено покритие, удобни пневматични седалки, подходящо отопление и климатик и дори камера за задно виждане. Този модел верижен багер при всички положения ще се окаже подходящ за вашите професионални изисквания тъй като комбинира най-добрите опции, които можете да пожелаете към днешни дни.

Светлините се изразяват в два мощни предни прожектори, а кофата е с обем 1.90 м3. Като подобрения за модела са вложени и изводи за чук. Ето и допълнителните данни за тези доказано добри верижни багери:

  • Базовата машина се предлага следните технически параметри 6,40 м и моно-стрела и 3,20 м рамо.
  • Моделът ZX330LC-3 е с противотежест седем хиляди и четиристотин кг.
  • Работното тегло е тридесет и четири хиляди и четиристотин килограма.

Това са само някои от основните характеристики като допълнителните може да видите, ако отделите време, за да посетите Шоурума Хитачи намиращ се в град София. Там също така ще получите и допълнителна информация относно възможностите на верижния багер, както ще имате достъп и до друга съвременна строителна техника подходяща за вашите изисквания.

Ако имате интерес по покупката на по-голямо количество багери вида ZX330LC-3 може да получите и съответните отстъпки за юридически лица и фирми. Всичко това обаче ще стане ясно при осъществения контакт с производителите. Желаем ви много бъдещи професионални успехи и се надяваме, че днешната статия е била полезна за вас.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *