Защо да наема SEO оптимизатор

Малкият бизнес все още не разбира защо трябва да даде пари за SEO оптимизация на малкия си сайт, с който предлага някакъв вид услуга или продукти. Ето заради това ни ще дадем отговор в тази статия, като се надяваме, че ще получите максимална яснота по въпроса.

SEO оптимизаторът е специалист по Интернет реклама и по-скоро по класирането на сайта ви на най-добри позиции в търсачките като Google, Bing и Yahoo. Така например ако се занимавате с мебели и напишете тази дума в една от изброените търсещи машини редом със стотиците фирми за “мебели” ще се появи и вашата.
Основната цел обаче е класиране на първа страница и то най-горе. Това обикновено е трудно, защото компаниите хвърлят луди пари само и само да в началото на класацията. По този начин те получават огромен трафик към сайтовете си, който постфактум обръщат в продажби.

Днешната SEO оптимизация изисква доста работа и отделено време за да се получи пълен ефект. Фирмите за уеб дизайн предлагат услугата, но често тя струва доста на търговците. Ако въпреки всички сте попаднали на добри експерти вие лесно ще възвърнете всяко инвестирана стотинка в начинанието.
Оптимизацията на сайт включва построяване на връзки към фирмената ви страница, изграждане на профили в социалните мрежи, включване на микроформати в действие и други важни неща. С всичко това се занимава оптимизаторът, така че не се колебайте да го използвате при нужда.

Препоръка

Не правете SEO (Search Engine Optimization) сами особено ако нямате представа от това какви са последните изисквания на търсачките. Често хората стартират солови кампании, което води до наказания от Google и другите машини за търсене в нета.
Обърнете се към нас, за да получите качествена помощ за оптимизация на сайт и то на ниски за страната цени. Очакваме да ни потърсите с конкретни въпроси и поръчки. Чао и до скоро виждане!

сподели бутон