Начинът на живот, който води необикновения мъж

В тази тема ще засегна неща, които на пръв поглед са очевидни, но понякога забравянето на най-простите неща, пречи за реализирането на нещо голямо, а именно – как да бъдеш необикновен мъж. Начинът ви на живот е от голямо значение за жените, с които контактувате.

Необикновен мъж

Когато вие имате начин на живот, с който всяка сутрин се събуждате с усмивка и всяка вечер се наслаждавате на изминалия ден, жените ще усетят това, този начин на живот, и ще искат да са част от него. Ще разгледаме основните елементи, които определят начина ви на живот.

Време

За да имате готин начин на живот, вие трябва да имате свободно време. Мисля, че всеки може да намери свободно време в ежедневието си. Ако работите усърдно и изкарвате добри пари, времето ще ви е дефицит. Затова всеки сам трябва да направи избора дали е готов да намали малко доходите си, за да разполага с повече време.

Колата

Повечето мъже си мислят, че “колата привлича жената”. В реалността това съвсем не е така. Естествено, ако имате чисто нов Мерцедес би било плюс за вас, но никое момиче няма да се влюби във вас, само заради колата. Ако не може да си позволите най-новото БМВ или Ауди, се нуждаете от здрава кола, която няма да се разпадне по пътя и сте сигурен, че винаги ще стигнете от точка А до Б.

От голямо значение е колата ви да е винаги чиста, особено отвътре. Няма човек, който да се е качил в моята кола и да не я е похвалил колко е чиста. Колата винаги трябва да ухае добре, прибавете готина музика и тя се превръща в едно много уютно място.

Къщата

Не е нужно да имате 3 етажно имение с 4 декара двор, за да каните момичета вътре. Голям плюс е, ако имате жилище, до което се стига лесно и до него има готини места, които може да посещавате без дълги пътувания.
Вашето местенце винаги трябва да е чисто.

Интериорът трябва да бъде такъв, че като влезе някой да казва: “О, невероятно място!”. Ако може да си го позволите, наемете професионален дизайнер.

Здраве (Спорт)

Тук имам предвид вашето телосложение и това до колко сте на “ти” с активния спорт. Ако сте с наднормено тегло, крайно време е да започнете да правите нещо по въпроса и да посещавате фитнес залата или да се запишете на плуване, да бягате рано сутрин и какво ли още не.

Ако сте слаб – фитнес залата е вашето място.

Заинтересувайте се, четете в Интернет, попитайте инструктор. Четирите ми години тренировки говорят, че няма невъзможни неща. Спортът ще ви накара да се почувствате по-добре и определено самочувствието ви ще нарасне.

Пари

Не е нужно да се превръщате в мегамилионер. Достатъчно е да имате доходи, които задоволяват начина на живот, който водите. Друг е въпросът, ако искате 2-3 яхти и собствен остров ;)

Страст

Страстта е нещо, което ви е обсебило и бихте правили цял ден безплатно. Не бъркайте страстта с професията. Професията ви е източник на доходи.

Имам приятел, чиято страст е да снима. Когато е с фотоапарат в ръка забравя за всичко останало и се чувства щастлив. Това е неговата страст. Моята е пикапът. Мога да говоря за пикап или да отварям сетове в студ и дъжд по цял ден. Всеки трябва да намери неговата страст.

Целта е да прекарвате повече време със страстта си. Променете живота си, така че да сочи към нея. Седнете и помислете кое е това нещо. Това е едно от нещата, които трябва да демонстрирате във фаза комфорт на момичето, за да се влюби във вас. Ето и другите необходими неща. Желая ви успех!

Мода и външен вид

Това е най-лесният елемент за поправяне и ще удвои успехите ви. Тук може да намерите насоки.

Дейности

Уверете се, че имате няколко дейности (стрелба с пистолет, уроци по танци, скокове с бънджи от SkyVision и др.), които обичате да правите в свободното си време, чрез които разпускате, носят ви радост и не са свързани със свалките и пикапа. Много хора, когато научат за пикапа, се обсебват от него и започват да мислят само за това, което е грешка.

На въпросните дейности може да взимате ваши приятелки, да се забавлявате. Не бъдете скучният човек, който след работа се прибира и пуска телевизора.

Приятели

Вие се нуждаете от добри приятели, с които ви е забавно. Ако има хора, с които излизането се превръща в тягостно изживяване, просто не излизайте с тях.

Важно е и да имате и приятелки. Не е нормално един пикапър да движи само с момчета, а контактите му с момичета да са само на полето. Повечето момчета, които тепърва започват промяната си, досега не са имали приятелки в социалния си кръг.

Не се отчайвайте, с течение на времето нещата ще се променят. За да направите едно момиче приятелка трябва да влезете в зоната “нека да бъдем приятели”.

И така приятели, моделирах нещата, които са важни за живота на всеки човек. Надявам се, бях полезен. Бъдете позитивни и не забравяйте да се усмихвате :)

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *