За ползите от електронните фактури

Електронните фактури правят дейността на всяка компания по-лесна и ефективна. Чрез системите за фактуриране през Интернет, важните документи се доставят по-бързо на съответните получатели от доставчиците. Както хартиените, така и тези на електронен носител, могат да се оспорват, потвърждават или просто да се прегледат. Получателите пък имат възможност да ги свалят и запазят локално на своя компютър, защото документите са в PDF формат.

Хубавото е, че това приложение е измислено по начин, който позволява на хората да го ползват чрез браузъра на своя компютър. Това предотвратява инсталирането на допълнителен софтуер. Също така работи на всички операционни системи.

Интересно е, че всяка електронна фактура е изцяло еквивалентна на традиционната хартиена. Ако все още случайно се съмнявате, всички подобни документи са съобразени и отговарят на съответните закони. Те притежават всички задължителни реквизити.

Чудите ли се какви са предимствата и защо да изберете именно системата за онлайн фактуриране Fakturi.com?

Ето го и отговорът на вашите въпроси: електронният носител ще ви спести ценно време и пари – не харчите за административни разходи, хартиени материали, ксерокс, поща и т.н. Освен това, като всички програми и тази намалява грешките до минимум. Разликата е, че тези са свързани с предпазване фактурите от унищожаване, загубване или закъснение. Разполагате с надежден архив по всяко време от денонощието.

Друго предимство на документите на електронен носител е, ускоряване на целия процес по предоставяне, одобряване и получаване на фактурите от определените хора, плюс възможност на плащане по електронен път. Благодарение на този вид фактури се подобрява и връзката между клиент и доставчик. Издаваните документи имат професионален външен вид, защото може да добавяте собственото си лого към издаваните документи – проформа, фактура, дебитно или кредитно известие. Освен всичко това те са екологични.

За да издавате електронните си документи, трябва само да се регистрирате в системата. Регистрацията е безплатна и ви дава достъп до съответния сайт завинаги. Ето видео за това как да издадете успешно своята първа електронна фактура:

spodelime.com