Информация за Стеми ООДРемонт на компютри и лаптопи Варна

Ние сме в IT индустрията от 2006 година и сме натрупали огромен опит и знания за да разрешим всеки ваш проблем свързан с компютри, лаптопи, софтуер, lan/wan мрежи, сървъри, рутери, видеонаблюдение, възстановяване на изгубени данни и файлове, сигурност на данни.

Ние знаем как да накараме ИТ инфраструктурата да служи на бизнеса Ви оптимално, сигурно и безотказно, а не Вие на нея.

Стеми ООД проектира компютърни мрежи, сървърни системи за малък и среден бизнес, правим структурно окабеляване и интегрираме софтуерни решения съобразно Вашите нужди , като се стремим всичко да е точно ясно и просто, без да имате нужда от квалификациран персонал които да обслужва вашата ИТ инфраструктура.

Увереността в качеството на компютърните системи, които продаваме като хардуер и умелото конфигуриране на софтуера, ни позволява да дадем ниски цени за абонаментна поддръжка на решенията които сме проектирали и внедрили.

Оптималните ни решения за абонаментна поддръжка на компютри, мрежи от компютри, системи за видеонаблюдение са обмислени така че да спестяват максимално Вашите пари и нашето време.

В съвременния динамичен свят качественото обслужване, светкавичната реакция и опитните специалисти са задължително условие за успешното развитие на Вашият бизнес. Затова помощния ни център работи до 22:00 и можем да осигурим посещение на адрес извън работно време.

spodelime