BSN N.O.-Xplode 2.0 – предтренировъчен азотен бустер

Усетете мощността на този уникален продукт още днес!

Ако се стремите към натурална сила, мощ и бодрост, то вие ще намерите подкрепа от оригиналните продукти предложени с макрата BSN. За да поддържате добро темпо във вашите интензивни тренировки вие трябва да разполагате с доказно качествен продукт, който ще задоволи всички ваши очаквания.

Ето, че на помощ се задават оригиналните продукти BSN, които стоят в основата на успеха за мнозина доказани билъдри у нас и останалата част от света.

Вашите стремежи да се сдобиете с мощ ще бъдат осъществени благодарение на BSN N.O.-XPLODE 2.0, един чудесен продукт за предтренировъчния ви цикъл. С него вие ще бъдате заредени с енергиен ресурс, който да позволи спокойното и пълноценно провеждане на вашата тренировка.

BSN NO-Xplode

Най-важната част при представянето на продукта е именно „Pre-Training Supplement Timing Window” като ADVANCED STRENGTH N.O.-XPLODE 2.0 е представен със следните положителни показатели като:

 1. Подпомагане на мускулната издръжливост при натоварвания.
 2. Пълно анулиране на мускулната умора.
 3. Благоприятно влияние върху ума и концентрацията.
 4. Произвеждане на известния „Азотен оксид”, който благоприятсва за увеличение на мускулната ви маса.
 5. Изгаряне на натрупани мазнини.
 6. Положителен ефект при контрола върху воден и електролитен баланс.

ADVANCED STRENGTH N.O.-XPLODE 2.0 подробности:

 • Това е специални и революционна формула изготвена от BSN.
 • Съдържа 2 гра,а активационни съставки отгоре, за всяка мерителна лъжица, която взимате.
 • Съдържание на четири допълнителни изочници на креатин с изключение на Монохидрат.
 • Добре познатите Винка алкалоиди действат позитивно на концентрацията и умствената дейност на всички трениращи.
 • Поддръжка на Бета Аланин за създаване на буфер между водни йони и вашата персонална издръжливост. Едно наистина забележително качество на представения от нас продукт.
 • Патентована формула изградена на предтренировъчна база и фоукс върху физическата издръжливост.
 • Фиксирано количество N.O.-Meta Fusion Blend допринасящо за помпане на мускулатурата и пълна производителност.

Продуктът е може да бъде използван от:

Възрастни на осемндаесет годишна възраст и най-много до петдесет годишна възраст. Използва се основно за добри резултати при тренировъчния процес, издръжливост, повишена мускулатура, благоприятно действие върху цялостната физическа дейност.

Дозировка на продукта:

Това, което трябва да направите е смес от една мерителна лъжица от N.O. XPLODE 2.0 със 150/180 милилитра студена вода. Вие имате рална възможност да промените количеството вода, според вкусовите си качества. След около полувин час вие ще можете да прецените дали дозата е подходяща за вас. Има вараинт след тридесетминутната пауза може да изконсумирате още една мерителна лъжица от 150/180 мл.

Относно начините за употреба:

Консумацията се извършва поне 30 – 40 минути преди стартиране на тренировката (смес между 130-350мл. вода). Не се препоръчва консумацията на повече две мерителни лъжици на един път. Максимално допустимата доза е три мерителни лъжици, които може да употребите. Желателно е употребатата да бъде на празен стомах или поне два часа след хранене.

В дните без тренировки дозата бива 150/180 мл. вода преди хранене. Препоръчват се протеинови и щедри на въглехидрати диети. Не след дълго вие ще получите така желания ефект от употребата на N.O.-XPLODE 2.0 като кога точно ще стане това определя вашето тяло.

До пет часа вие ще получите ефект от N.O.-XPLODE 2.0, който ще рефлектира върху вашето физическо състояние. Препоръчително е да спрете продукта след неговата дванадесет седмична употреба за период от поне четири седмици.

Съхранение:

N.O.-XPLODE 2.0 се съхранява на проветриливи и сухи места, които да нямат пряко съприкосновение със слънчевата светлина.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *