10 неща, които мразя у тях

Хората постоянно вършат неща, които силно ми лазят по нервите. Ето 10 на прима виста:

1. Паркират където и както сварят. В резултат практикуваме спорта "ходене с препятствия". В тази държава не се спазва конституцията, какво да говорим за законите...

2. Не отвеждат водата от климатиците си. Всеки закачил по поне едно от тези устройства и оставил водата от него да капе на поразия. Целогодишен дъжд + ледена пързалка през зимата.

3. Оставят кучетата си да цвъкат навсякъде. Още препятствия по пътя. И за това има закони, но няма кой да ги спазва. Пардон, няма кой да налага глоби, защото без глоби няма да стане работата.

4. Мятат всичко през терасата без да гледат дали няма някой под нея. А и дори да гледат - живеем в XXI век! Всеки ден ми се налага да минавам под една тераса, от която постоянно се изхвърлят ненужни хранителни отпадъци.

5. Хващат се на chain letters. 99 бухала са избягали от парламента. Един от тях чете в-к Дума. Препрати това съобщение на Али Баба и 40-те разбойника или до два часа от главата ти ще паднат 42 косъма.

6. Слушат силна музика в безобразно евтиното си подобие на кола. Не знам защо, но тази порода човешки същества ми е символ на бясната селяндурщина. Или по-точно избиване на някои други големи комплекси за малките им неща...

7. И в допълнение на горното, още нещо, което практикуват комшиите от един горен етаж, но съм сигурен, че не са единствени - редуването на всякакви стилове музика на домашните купони. Полудявам когато бесни кючеци се редуват с техно/хаус, рок и тук-там някое MTV хитче. За да го преживея трябва да съм мъртво пиян.

8. Говорят и се доверяват на абсолютни глупости без да имат каквото и да е критическо мислене. (Това е присъщо и за мен.)

9. Бомбандират те с линкове и информация, която е направила впечатление на изпращача, но не и на теб. Ерата на социалните мрежи понякога е досадна.

10. Пазарските и детските колички са инструменти за късане на нерви, управлявани от хиляди зли демони, които търсят начин как да ме препънат. Май трябва да се иска шофьорска книжка и за това.

споделяне на връзка

1 thoughts on “10 неща, които мразя у тях”

  1. Върхът на егоизма и на съвременната егоцентрична цивилизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *