Ревю на Cloxy – Фирма за SEO услуги в София

cloxy-700

Кои са Cloxy?

Cloxy са лидерите в сферата на оптимизацията за търсачки (SEO) в България. Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти, които постоянно следят и анализират алгоритмите на Google.

Използват изцяло бели (разрешени) техники при процеса на оптимизиране на сайт, а резултатите които постигат са изключително добри. Предлагат пълна гама от SEO услуги, които са напълно съобразени с правилата на Google.

Работят с изключително голям брой клиенти – от малкия, средния и големия бизнес. Фирмата развива дейност на територията на гр. София. Cloxy също така са организатори на редица събития, свързани с дигиталния маркетинг и оптимизацията за търсачки.

Какви услуги предлагат Cloxy?

Cloxy предлага пълна гама от SEO услуги (еднократни и абонаменти) от които Вашият бизнес ще Ви бъде благодарен! Фирмата извършва:

1. SEO анализ на сайт

Анализът на сайт е най-важното нещо с което трябва да се започне в SEO. Много сайтове имат изцяло технически проблеми, което им пречи да се позиционират добре в Google. Много собственици на сайтове не знаят това. За щастие в Cloxy работят едни от най-добрите SEO специалисти, които ще извършат цялостен одит върху вашият сайт и ще решат всички технически проблеми в него.

2. Подбор на ключови думи и фрази

Изборът на правилните думи и фрази (теми, topics) са от основно значение за позиционирането на Вашият сайт. Не винаги най-трудната дума ще Ви носи най-много печалба. Cloxy ще избере най-правилните думи по които да се класира Вашият сайт, които носят най-голям ROI (възвращаемост на инвестициите).

3. Link building услуги

Казват, че съдържанието в един сайт е цар, но връзките са неговата царица – и не напразно. Cloxy знаят как да подбират най-правилните връзки за Вашият сайт. Това са връзки, които са релевантни и силни – такива, които няма да бъдат сметнати за спам от Google.

4. Local SEO

Знаете ли, че локалното SEO (local SEO) може да покаже Вашият сайт на първа страница и то по много конкурентни думи в зависимост от града в който Вие извършвате бизнеса си? Доверявайки се на доказаните специалисти от Cloxy, Вашият бизнес може да присъства в локалните резултати, като това би Ви донесло още повече клиенти и по-голяма печалба.

5. SEO курсове и обучения

Cloxy са водеща фирма организираща различни курсове, семинари и конференции по оптимизация за търсачки. Следете дейността на фирмата в различните социални канали за да се информирате навреме, защото в повечето случаи билетите се изчерпват много бързо.

6. Консултации и обучения

Ако планирате да обучите персонала си на някои от основните SEO трикове и похвати, то Cloxy предлага групови, както и единични консултации – присъствени и неприсъствени.

7. PPC реклама в AdWords и Facebook

SEO не е единственият маркетингов инструмент в интернет. Понякога дори не е ефикасен за биснеса Ви (в много редки случаи), като това зависи от много фактори – например от типа на Вашият сайт, както и в бизнес нишата в която работите. Cloxy предлага професионални PPC кампании в мрежата на Google (AdWords), както и във Facebook.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *