Сертификат Коректна фирма

Здравейте, сигурно малко сте се затъжили за моите драсканици, така че ето ме и мене!
Преди 2 седмици получих обаждане… Дявол ме хваща, когато отново получавам някаква оферта и от добро възпитание трябва да изслушвам тези телефонни продавачи, но … започна малко странно
Уж, че нещо съм спечелил, че получих отличие и т.н …. олеле….
Понеже разговорът започна доста нетипично, позволих на любезната Госпожа да довърши. На кратко ще Ви кажа за какво става на въпрос.

Както вече знаете(или не знаете- тогава ще разберете ) от няколко години имам малък магазин за меса – повечето ми клиенти са хора от квартала, но понякога влизат и други. Консултантката твърдеше, че след направено изследване на мненията за моята фирма – не са намерени никакви негативни мнения и по този начин съм се квалифицирал за получаване на сертификатът…Коректна Фирма. Веднага си помислих – супер, чудесно, сега сигурна ще искат да им платя 500 лв за членство Вече имах подобни обаждания. По принцип сумите за каквито и да било изследвания/проучвания са огромни – а аз тези пари не ги бера по дърветата

Сертификатите са полезни, добре изглеждат, но не за такива пари мога да си купя по-евтини декорации След няколко минути разговор очаквах да чуя най-важното – а именно сумата…. Което се оказа, че за сертификатът с куриерската доставка трябва да платя седемдесет и няколко лева.
Почудих се къде ли е уловката? Още повече се учудих когато разбрах, че…. няма никаква уловка И това наистина е еднократно.

Хмм, поразгледах малко информацията в Интернет – и наистина никой не се е оплакал, че има уловка – следователно се изкуших и сега е закачен на стената в магазина ми, а на витрината си залепих стикера Добре е когато някой те награди за своята тежка работа, а още по-добре когато можеш да се похвалиш на клиентите си с това. От време на време забелязвам, че дори и чакайки на опашката клиентите от любопитство четат какво е написано – не знам как ще въздейства това върху клиентите, но до сега не съм чул някой да се е оплакал.

Връщайки се към заглавието на поста – да го вземем или не? Тука вече сами трябва да решите. Аз го взех, парите не са много, а е добре да имам с какво да се похваля в магазина.

бутони към социални мрежи